Auto

Autobelettering

Van een bedrijfslogo tot je auto in een andere kleur. Er zijn vele opties in materialen en natuurlijk kleuren. Als een kleur of kleurovergang niet bestaat, dan wordt deze gewoon geprint. Ook foto’s geprint op bijvoorbeeld ‘one-way’ vision folie waarbij je wel naar buiten maar niet naar binnen kunt kijken behoort tot de mogelijkheden.

Alleen een www-adres en een telefoonnummer? Geen probleem!

De ideale plek om je zichtbaarheid te vergroten is je eigen vervoersmiddel. Een eigen herkenbaar wagenpark zorgt voor reclame. Dagelijks zien mensen je auto staan en rijden. Het is je eigen visitekaartje. Ik zorg dat dat er goed uitziet!

Elke auto die wordt beletterd wordt ontvet, anders is de hechting van de belettering niet optimaal. Demonteren van belettering is soms nodig bij auto’s waarop de oude belettering nog aanwezig is; deze moet eerst verwijderd worden alvorens de nieuwe aangebracht kan worden. Het kleurverschil in de lak onder de belettering komt doordat deze niet blootgesteld is geweest aan zonlicht. Dit verdwijnt vanzelf. Magneetstickers zijn een optie waarbij je steeds kan kiezen of je wel of niet met belettering wilt rondrijden. Dit raad ik niet snel aan. Het vergt veel discipline van de gebruiker om de magneten altijd schoon te houden zodat er geen krassen op zijn auto ontstaan. Belettering, logo’s en afbeeldingen zorgen voor je eigen uitstraling op je wagenpark. Het vergroot op eenvoudige wijze de zichtbaarheid van je bedrijf.