Kunst

Art => Kunst => Art

Vanaf de middelbare school fotografeer ik. Meteen al bij de eerste reis met camera werden er vele bijbestellingen gedaan. Men vond het mooi hoe ik dingen wist vast te leggen. Zo ging dat ook bij vele andere gelegenheden die ik met de camera wist vast te leggen: trouwerijen, feesten en vooral op reis.

Mijn blik op de werkelijkheid is eigen, vaak ver ingezoomd en niet direct herkenbaar voor iemand die er niet bij was.

Deze beelden verkoop ik sinds 2011 ook als wanddecoratie of als uitvergroting. Deze hobby kreeg een nieuwe impuls toen ik als bucketlist dingetje mijn eerste expositie mocht organiseren. Ondertussen hangt mijn werk in vele bedrijven en bij particulieren aan de wand. Het bedrijfsverzamelbouw “De Burgemeester” in Hoofddorp, een theetuin in Friesland en ook huisartsenpraktijk “De Florijn” in Leiderdorp mocht ik transformeren. De reacties zijn nog steeds lovend.

Expositie Puur h(Art)

Galerie: Bij Batya

Dibond en Brushed Dibond

Ik ga nogmaals exposeren bij “Galerie Bij Batya” en volgend voorjaar hangt mijn werk enkele maanden in lunchcafé “Bob’s Your Uncle” in Den Haag. Houd deze website in de gaten voor meer nieuws.

In combinatie met beletteren ben ik op zoek naar wanden, deuren, kasten en eigenlijk alle oppervlakten die wel wat verandering kunnen gebruiken.

Dit kunstgedeelte van Aloha Sign & Art maakt vanaf heden dan ook deel uit van mijn productaanbod. Dat mijn eigen naam Art is maakt dit extra lollig en niet toevallig.

De werken die ik tijdens exposities verkoop zijn uniek. Van de foto is maar één uitvergroting; degene die jij koopt.

Foto op plaat

Vergaderruimte

Huisartsenpraktijk