Over Art

Toen ik (Art Kleisen) 14 jaar was kocht ik mijn eerste eigen camera. Door het fotograferen kom ik op vele mooie plekken op deze aarde. IJsland en Hawaii springen er nét even bovenuit maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de ‘eilandcultuur’ waar ik groot fan van blijk te zijn geworden. Toen ik na mijn studie (psychologische functieleer) niet aan de bak kwam als veiligheidskundige ben ik tijdelijk uitgeweken naar de ICT.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de sign industrie. Als junior signmaker mocht ik al snel auto’s en borden plakken. Mijn kracht lag vooral in het voorkómen van fouten in de werkvoorbereiding en productie. Hierdoor konden signmakers vol vertrouwen met de belettering op pad. Na mijn tweede reis naar Hawaii in 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart.

Art’s droom

Fotograaf: Job Hendriks

Het vak van signmaker had mijn interesse al gewekt en toen er een campagne was ter promotie van het grafische vak met de boodschap: “Hee, die is van mij!” was de keuze relatief eenvoudig.

Ik maak het dus regelmatig mee. Dat ik langs een pand, bord of auto kom waarvan ik gezorgd heb dat daar reclame op aangebracht is.

Ook fotowanden of andere mooie uitingen op plaat, glas of wand zijn er steeds vaker van mijn hand. Ik hoop nog lang auto’s, muren, borden en glas te voorzien van mooie visuals, foto’s en logo’s.

Uitdagingen daar hou ik van.

Much love & aloha, Art